Joulutori Tampere 2011

 [pano file=”http://v360s.com/wp-content/uploads/2011/12/IMG_1301-Panorama_out.swf” preview=”http://v360s.com/wp-content/uploads/2011/12/IMG_1305.jpg” width=”780″ height=”480″]

Joulutori Tampere 2011

Tampereen joulutori tuo Joulun kaupungin sydämeen

Perinteinen joulutunnelma syntyy pienistä asioista. Tuikkivista lyhdyistä, ystävistä ja yhdessäolosta sekä tuoksuista ja joulun mauista. Niistä syntyy myös Tampereen Joulutori – Suomen suosituin ja perinteisin joulutori.

Suurempi, kauniimpi, viihtyisämpi
Tampereen Joulutori 2011 on entistä kauniimpi, suurempi ja viihtyisämpi. Mökkejä, kauppiaita ja tapahtumia on aiempaa enemmän ja torin uusi koristelu tuo joulumaan Tampereen sydämeen.

Joulutorin avajaisia vietetään Tampereen Keskustorilla 9. joulukuuta ja tori on avoinna aina aatonaattoon, 23. joulukuuta saakka.

Joulutorilla ja sen ympäristössä tapahtuu päivittäin. Ohjelmateltassa esitetään Jakobin Sirkuksen TuliHile -joulusirkusta, Vanhassa Kirkossa kaikuvat kauneimmat joululaulut ja pukkikin on paikalla joka päivä. Kaikenlaisissa kysymyksissä ja pulmissa auttavat uudet Joulutorin Toritontut, jotka kiertelevät vieraiden joukossa.

Joulukoristeet, valoköynnökset sekä kauppiaat kotimaasta ja Saksasta tuovat torille joulun tuoksut, maut ja tunnelman. Tänä vuonna Joulutorilla on tarjolla myös kuumia joulujuomia joka makuun.

Joulutori on aivan Tampereen sydämessä

Tampereen Joulutorin löydät Keskustorilta Hämeenkadun varresta, aivan Tampereen keskustasta. Torin maamerkki ja yksi Joulutorin tapahtumapaikoista on Raatihuone. Tampereen joukkoliikenteen bussit kulkevat Hämeenkatua pitkin, joten niillä pääset kätevästi Joulutorille. Tarkemmat ohjeet Yhteystiedot-sivulla.

Uudistunut Joulutori

Joulutorin uusi pohjakartta tekee alueesta entistäkin tasapainoisemman ja mielenkiintoisemman.

Teatterin puoleisella laidalla on Aamulehden Joulukahvila tunnelmallisine terasseineen sekä ohjelmateltta. Raatihuoneen puoleiselta alueelta taas löytyvät ystävyyskaupunkien kauppiaat ja keskieurooppalaisen joulutorin upeat maut ja tuoksut.

(Lähde: tampereenjoulutori.fi)

joulutori tampere
joulutori tampere

,