Vuokatti mökit – Vuokatinportti 8 A 10

[pano file=”http://v360s.com/wp-content/uploads/2011/10/IMG_0114-Panorama53_out.swf” width=”780″ height=”480″]

 

Tästä takaisin Nettimökin sivuille: hinnat, kalenteri, varaukset

Vuokatti Mökit: Vuokatinportti 8 A 10

Vuokramökki 3 huonetta 75 m² hinta alkaen 450 euroa / viikko.

Harrastukset : Golf: 3 km, Kalastaminen: 2 km, Maastopyöräily: 0,1 km, Laskettelu: 0,2 km, Moottorikelkkailu: 0,5 km, Ratsastaminen: 2 km, Uinti: 0,5 km, Retkeily: 0,2 km, Veneily: 2 km, Hiihto: 0,02 km

Lisätiedot : Sähkö, Sauna, Vesi, SisäWC, Suihku, Sähkösauna, Parvi, Jääkaappi, Pakastin, Takka

2008 täysin remontoitu korkea tasoinen hyvin varusteltu mökki, tv, pyykinpesukone, kuivauskaappi,astianpesukone + ym. Pihasta suoraan suksilla rinteille ja ladulle. Vuodepaikat 6+2,

Ei lemmikkieläimiä.

 


Sotkamon Matkailupalvelut

Matkailupalvelut ja tapahtumat
Varsinaisen matkailusisältöön pääset, kun yllä klikkaat itsesi matkailupalveluihin ja tapahtumiin, Vuokatin kotisivuille. Tässä sinulle kerrotaan jotain yleistä kuntamme matkailusta.

vuokatti-mökit
Sotkamo

Kunnan tunnettavuuden kannalta matkailu on kunnan tärkein elinkeino. Matkailu näkyy Sotkamon jokapäväisessä elämässä. Rekisteröityjä yöpymisvuorokausia on yli 600 000/vuosi. Matkailijoita käy kunnan alueella vuoden aikana noin miljoona, joka päivä keskimäärin 3500 matkailijaa. Se on todella paljon n. 10 700 asukkaan kunnassa. Matkailun tuomilla verotuloilla kunta kehittää ja ylläpitää merkittävässä määrin kunnallista palvelutuotantoa.

Sotkamon kunta toivoo, että pystyt nauttimaan kaikesta alueemme palvelutarjonnasta. Kuntakeskuksemme on nauhamainen ja siinä on kaksi taajamaa, kuntakeskus ja Vuokatti. Kun haluat shoppailemaan, monipuoliset vähittäiskaupat ja erikoismyymälät löytyvät n. puolenkymmenen kilometrin päästä Vuokatista Kuhmon suuntaan sijaitsevasta kuntakeskuksesta, perinteisestä kirkonkylästä. Vuokatti taas on ympärivuotinen matkailukeskus, joka on kansainvälisestikin arvioituna monipuolisin kesät – talvet.

Sotkamon kuntakeskus sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, vesistöjen ympäröimänä. Hiukan kuulut hiekkarannat, harjut ja vehreys luovat viihtyisät olosuhteet asumiseen ja lomailuun.

Vuokatti mökit

Kunnan toinen taajama ympäristöineen, Vuokatti, on matkailu- ja liikuntaelämän keskus. Vuokatin matkailupalvelut ovat maamme korkeatasoisimmat ympäri vuoden. Vuokatinrinteet, vuokatti mökit, urheiluopisto, Katinkullan matkailukeskus, lukuisat majoitusliikkeet, maaseudun lomakylät lähellä Vuokattia luonnon rauhassa ja hiihto- ja lumilautailumahdollisuudet jokaisena vuodenaikana hiihto- tai lumilautailutunnelissa tarjoavat jokaiselle sopivan vaihtoehdon. Aktiviteetteja on niin monenlaisia, että helpompi olisi luetella ne, jotka puuttuvat.

Nähtävyyksistä voidaan mainita Vuokatinvaara, Naapurinvaara, lukuisat upeat luontopolut, Hiidenportin kansallispuisto, museot, kirkot, muistomerkit ja veistokset. Nähtävyydestä käyvät myös neljä selvästi erottuvaa vuodenaikaa, jotka kaikki on koettavissa ajallaan.

Erilaisia tapahtumia järjestetään pitkin vuotta. Liikuntatapahtumat ja kisat ovat osa Sotkamon kuntakuvaa. Sotkamon Jymy ja pesäpallo ovat kantaneet usean vuoden ajan Sotkamon nimeä, osaamista ja menestymistä maan ja maailman kartalle. Kesän taiteilijan kesänäyttelyt, musiikkitapahtumat, maankuulut lavatanssit Naapurinvaaralla… Kyllä kannattaa tulla! Salamyhkäiset siniset ajatkset valtaavat mielesi täällä kirjailijaprofessori Veikko Huovisen maisemissa.

Kunnan matkailutoimen hoitaminen on ulkoistettu. Yksityiskohtaista ja ajankohtaista tietoa majoituspalveluista, tapahtumista ja kaikesta muusta matkailuun liittyvästä saat Vuokatin sivuilta. (Lähde Sotkamo.fi verkkosivut)

Avainsanat: Vuokatti, majoitus, vuokatti mökit, sotkamo, vapaa-aika
 

, ,